Ainhoa Lendinez

barren.eus-logoa

Tokikom

 

 
 

Aurreko post-ean (Covid-19) azaldu nizuen nola ari naizen pasatzen konfinamendua. Ba al dakizue zein izan den nire azken errezeta?  Wasapp-a itzaltzea.

-Joxerra, esaldi hau zuzena al da?

-Jesus, neska. Ez da horren inportantea.

-Zer moduz konfinamendua, Ainho?

-Ba egia esan, zoragarri!

-No me jodas, Ainho.

-Ba... egia da, labur geratuko zait konfinamendua...

Saharako egonaldia hitz batez laburbildu beharko banu, hauxe aukeratuko nuke: lasaitasuna. 

Coronavirus, 2020!

Kanpoan ez denez giro, mendi buelta bat egin ostean, plan ezin hobea da sukaldean aritzea. Porruekin eginiko puding-aren errezetarekin nator gaur.

Al pan pan, y al vino vino! Zelako gauza ederra den ogia, ezta?

-Nora goaz?
-Bisaurin. The north face.

Turismo gehigarria

TURISMO GEHIGARRIA

Elgoibarko Izarra

elgoibarkoizarra-logoa-irudia

 

Gida komertziala

Gida komertziala 2018

Bideoak

Barren astekaria

ePosta harpidetza

 

RSS harpidetza